Blind spot

donderdag 21 november 2019 20:00 - 21:30
Deuren open
19:30 - 20:00
Locatie
Red Carpet Lounge, Stationsweg 31 Leiden
Genre
Locatievoorstelling
Beschrijving
Welke mazen van de wet zijn groot genoeg om doorheen te kruipen? Hoe ver ga je om iemand te redden?

Stadsgezelschap PS|theater duikt in het najaar van 2019 in de verhalen van ongedocumenteerde asielzoekers. De theatermakers bezoeken de bed-bad-broodopvang, spreken met de IND, discussiëren met advocaten en maken Blind spot. In deze unieke mix van podcast, theater en muziek proberen Tijs, Mahfoud, Rian en Ralf grip te krijgen op het asielsysteem. In het zoeken naar oplossingen raken zij steeds verder verstrikt in de wirwar aan regels en gaan zij ongemerkt hun grenzen over – en die van de ander. 

Locatie en tickets
Blind spot is te zien van 6 november tot en met 1 december in The Red Carpet Lounge aan de Stationsweg 31. In oktober geldt een vroegboekkorting en kosten kaarten € 20,00. Vanaf 1 november geldt het reguliere tarief van € 22,50. Voor de try-outs op 6 en 7 november geldt een gereduceerd tarief van € 15,00.

Verdiepingsprogramma incl. avondeten

Hoe ver durf jij te gaan? Beleef Blind spot optimaal met het verdiepingsprogramma bij de voorstellingen op 7, 8, ,9, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 november. Bij dit speciale programma duik je dieper in de materie van Blind spot en serveren wij warme gerechten. Selecteer hiervoor de ticketoptie 'Blind spot + diner' en zorg dat je uiterlijk 18:30u aanwezig bent op de avond van je keuze


Koop een kaartje voor een ander
Voor Blind spot werken we onder andere samen met mensen die in de Bed Bad & Brood opvang in Leiden verblijven. Wij nodigen hen graag uit bij Blind spot. Daarom vragen we je naast je eigen kaartje een 'Kaartje voor een ander' te kopen. Doe je mee? Kies dan 'Kaartje voor een ander' voor €10,00 als extra aankoop bij je bestelling. Na het afrekenen hoef je zelf niets te doen. Wij zorgen dat dit ticket bij de juiste persoon terecht komt.