Melting pot

PS|brunch met verhalen van ver en gerechten van thuis.

zondag 15 september 2019 11:00 - 13:00
Deuren open
10:45 - 11:00
Locatie
PS|huis, Raamsteeg 2a
Genre
Theatrale brunch
Beschrijving
PS|theater nodigt je uit om in het PS|huis aan tafel te schuiven om verhalen en een maaltijd te delen. De theatermakers laten je proeven van hun onderzoek naar de Wereldse Stad, die hen onder andere naar de Leidse poort tot de wereld voert: het Bio Science Park. Melting pot is een proeftuin, kijkje in de keuken en stadsontmoeting ineen. Het resultaat? Een mengelmoes van verhalen van ver en gerechten die doen denken aan thuis. 

Melting Pot is inclusief een heerlijke brunch, bereid door de theatermakers van PS|theater en een expat en een vluchteling. 


Koop een kaartje voor een ander
Voor ons themajaar De wereldse stad werken we onder andere samen met mensen die in de Bed Bad & Brood opvang in Leiden verblijven. Zij leven haast onzichtbaar in onze stad. Wij nodigen hen graag uit bij Melting Pot. Daarom vragen we je een 'Kaartje voor een ander' te kopen. Jij geeft hiermee een van de 17 bewoners van de Bed, Bad & Brood opvang een plek aan onze tafel. Doe je mee? Kies dan de kaartsoort 'Kaartje voor een ander'. Je ontvangt zelf het ticket in je mail (zo werkt ons kaartverkoopsysteem) maar hoeft hier verder niets mee te doen.  Wij zorgen dat dit ticket bij de juiste persoon terecht komt.   
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden